Recept Cannelloni med skinka och spenat
Ingredienser: (ca 4 port)
8 st färska okokta lasagneplattor
250 gr skinka
250 gr bladspenat
1 burk färskost tex Philadelphia (gärna med smak)
1 st rödlök
1 klyfta vitlök
2 förp Kelda mild ostsås
1 msk timjan
Salt & peppar
Gör så här:
Hacka rödlök och vitlök. Blanda spenat(avrunnen) med färskost, rödlök, vitlök och skinka. Krydda med salt och peppar efter behov. Fördela blandningen på lasagneplattorna och rulla i hop dem. Häll i ostsås i en ugnsäker form så det täcker botten. Lägg i rullarna och häll på resterande ostsås. Strö över timjan och tillaga i ugn i ca 20 min på 200 grader. Servera med valfria grönsaker.
Vill även poängtera att mycket av recepten jag lägger ut här hämtade från viktväktarna men jag gör ofta egna varianter av dem lägger till eller tar bort ingredienser osv. :-)
